Интернетот Meiling блеска на саемот за подароци и домови во Кина (Шенжен) во 2019 година

Интернетот Meiling блеска на саемот за подароци и домови во Кина (Шенжен) во 2019 година

На 20 октомври, саемот за подароци и домови во Кина (Шенжен) на 27-ми 2019 година започна величествено во конгресниот и изложбен центар во Шенжен.Како еден од најголемите и највлијателните саеми за подароци и мебел во азиско-пацифичкиот регион, саемот за подароци и домови во Кина (Шенжен) обедини многу брендови од прва линија и презентираше мебел за домот полн со изненадувања и шокови за сите во 4-те дена. .

Meiling Internet shines up at the 2019 China( Shenzhen) Gift & Home Fair (3)

27-ми 2019 година Кина (Шенжен) саем за подароци и домови

Како практичар на квалитетен живот, Meiling Internet напорно работи на изградба на паметен дом многу години.На оваа изложба, Meiling Internet е лоциран на 6D01-6D10, сала 6, се здружи со Konka, Daewoo, Sapphire, BTSM, MAK, Teddy House, Okioki и многу други познати брендови дома и во странство.

Meiling Internet shines up at the 2019 China( Shenzhen) Gift & Home Fair (2)

„Wisdom + Customization“ е темата на Meiling Internet овој пат, која се разликува од претходните идеи за дизајн и носи нов концепт за паметен дом за живот кој ги комбинира модата, технологијата и квалитетот.

Meiling Internet shines up at the 2019 China( Shenzhen) Gift & Home Fair (4)

На изложбата, квалитетните паметни апарати за домаќинство создадени од Meiling Internet во соработка со големите брендови беа поздравени од пријателите и потрошувачите.Серијата паметни кујнски апарати на Konka, серијата апарати за домаќинство на Daewoo, извонредната серија кујнски апарати на BLAUPUNKT, серијата садови за готвење BTSM, сериите за кујнски прибор од висока класа на МАК, сериите за домот на Teddy House, сериите за нега на убавина на Okioki итн. Почитување и признание од пријателите и потрошувачите.

Meiling Internet shines up at the 2019 China( Shenzhen) Gift & Home Fair (1)

Во иднина, Meiling Internet ќе продолжи да го продлабочува опсегот на паметниот живот, никогаш да не ја заборави својата првобитна намера, да ги презема потребите на потрошувачите како своја одговорност, да се придржува до комбинацијата на квалитетот и технологијата и да создава паметни домашни производи кои се повеќе во во согласност со животот и трендовите.Работете напорно за рано остварување на паметниот живот.


Време на објавување: 30-11-2020