Иновации · Фокус · Лидерство|Повратен банкет на крајот на годината во 2020 година

Иновации · Фокус · Лидерство|Повратен банкет на крајот на годината во 2020 година

На 11 јануари 2020 година, Гуангдонг Меилинг Интернет одржа повратен банкет во хотелот Мабао со тема иновации · Фокус · Водечки.Акционерите на групата и сите луѓе се собраа заедно, пееја и танцуваа и сите беа многу среќни што го прославија возбудливиот момент!

Innovation· Focus·Leadership 2020 Year-end Return Banquet (1)

Г-ѓа Ванг Џун, извршниот директор на Meiling, имаше говор на отворањето

Innovation· Focus·Leadership 2020 Year-end Return Banquet (2)

Вечерата беше отворена по воведниот говор на г-ѓа Ванг, извршен директор на Meiling Internet, со тема „Остритување на Uusion · Meiling може да се очекува“.На почетокот на говорот, г-ѓа Ванг ги разгледа достигнувањата на Meiling во 2019 година и ги потврди откритијата направени од различни брендови во изминатата година.

Innovation· Focus·Leadership 2020 Year-end Return Banquet (3)

Во говорот на г-ѓа Ванг, таа заклучи дека: „Неизвесноста ќе стане нормална, а Меилинг ќе започне нова рунда реформи“.Во 2020 година, Меилинг ќе ја следи темата „Иновации, фокус и лидерство“.Чувајте ги иновациите како мотор, резервата за таленти и обуката, како и новите малопродажни канали како засилувач и продолжете да го истражувате соодветниот развој за Meiling.

Innovation· Focus·Leadership 2020 Year-end Return Banquet (4)

На крајот од говорот, г-ѓа Ванг Јун уште еднаш рече: „Се надевам дека ќе можеме да се дружиме со времето, кога ќе истече времето, а потоа да пораснеме!“ „Без разлика колку времето поминува и се менува, ние секогаш ќе го правиме правилното. нешто и направи нешто вредно. Ќе истраеме во тоа, ќе се посветиме на тоа, ќе се соочиме со предизвикот и конечно ќе го добиеме враќањето на времето“.

Годишна церемонија на доделување награди

Брилијантните достигнувања на Меилинг во 2019 година зависат од незапирливите напори на сите членови.Наградите како што се одличната награда за одговорност и наградата за извонредна практична работа се дизајнирани да им оддадат почит на извонредните материјали и тимови на Meiling Internet во 2019 година и им благодариме за нивните извонредни резултати во изминатата година.

Лидерите на Meiling Internet доделуваат награди на вработените

Награда за одлична одговорност

Innovation· Focus·Leadership 2020 Year-end Return Banquet (5)

Награда за извонредна практична работа

Innovation· Focus·Leadership 2020 Year-end Return Banquet (6)

Награда за иновации

Innovation· Focus·Leadership 2020 Year-end Return Banquet (7)

Награда за одличен менаџмент

Innovation· Focus·Leadership 2020 Year-end Return Banquet (8)

Брилијантна изведба на членовите на Meiling

haokan (1)
haokan (4)
haokan (2)
haokan (3)

По годишното доделување на наградите,највозбудливиот момент е воведен на годишниот настан на Meiling Internet во 2019 година.Со блесокот на светлата и звукот на музиката, членовите на различни одделенија донесоа прекрасни изведби, како што се пеење и танцување, рецитирање скечеви и слично, поради кои луѓето се замајуваат и уживаат.

Innovation· Focus·Leadership 2020 Year-end Return Banquet (13)
Innovation· Focus·Leadership 2020 Year-end Return Banquet (14)

Секоја победничка листа на големиот екран може да предизвика рафали на овации.Секоја награда ја претставува благодарноста на Meiling Internet за дружењето до крај заедно, а исто така изразува светла визија за иднината.

 

Никогашзаборавете на минатото и создадете поубава слава

Во 21:00 часот, пофалната вечера заврши во радосна и топла атмосфера.Верата е вечниот оган што го осветлува патот напред.Иако вечерата заврши, ентузијазмот и борбеноста на Меилинг ќе траат вечно и ќе стануваат се попросперитетни!


Време на објавување: Декември-08-2020 година