ЗА ЗДРАВЈЕТО „КИНЕСКИ ЗДРАВЈНИ РЕЖИМЕНТИ“

ЗА ЗДРАВЈЕТО „КИНЕСКИ ЗДРАВЈНИ РЕЖИМЕНТИ“

Новиот производ на МАК Интернет оваа недела има атенџере за здравјешто би сакал да ви го претставам.
Има разноврсност, како што се задушени птичји гнездо, желатин од магаре, супа од женшен, миризлив чај, овошен чај итн.
Ајде да ги погледнеме придобивките од кинеските здравствени додатоци.

Што е супа од птичји гнездо?

Во некои азиски култури,супа од птичји гнездоне е само деликатес туку алековита мешавина, се верува дека помага при варење,зајакнување на имунолошкиот системи - можебинејзината најголема продажна точка- зголемување на либидото.

1896.jpg_wh300 unnamed

Што е еџиао?

Еџиао (рече: ех-ге-јо)е тврд гел кој може да се раствори во топла вода или алкохол за да се користи во храна или пијалок или во производи за убавина како креми за лице.Се верува дека ја подобрува циркулацијата на крвта, еџиао се користи како тоник за крв кај луѓе со анемија, низок број на крвни клетки или репродуктивни проблеми.

images

Што е женшен?

Женшен се однесува на единаесет различни сорти на кратко, бавно растечко растение со месести корени.Се верува дека женшенобновување и подобрување на благосостојбата.Тој е еден од најпопуларните хербални лекови.

5fd86b4367095

-Стил за здравје тенџере
 https://www.mak-homelife.com/multi-functional-health-care-tea-maker-and-kettle-pot-product/ https://www.mak-homelife.com/oem-modern-design-multi-functional-health-care-tea-maker-and-electric-kettle-product/ https://www.mak-homelife.com/mini-healthy-care-beverage-travel-multi-function-electric-kettle-product/ 

Време на објавување: 28-10-2021 година